Cibulovou marmeládu jsem poprvé ochutnala v jednom malém vinařství v Bulharech na Moravě. K vínu a domácímu sýru to je naprostá delikatesa.
Recepturu jsem několikrát upravovala a vylepšila k dokonalosti a už se bez cibulády neobejdu. Hodí se k sýrům, paštice, grilovanému burgeru. A začala jsem ji přidávat i do některých pokrmů při vaření. Zkuste a pochopíte.
Váha: 200 g
Ingredience: BIO červená cibule z Polabí 68%, Frankovka z Moravy 6,8%, portské víno z Itálie 6,8%, třtinový cukr 3,4% , balsamikový ocet 5,1 %, česnek cca 0,6 %, kukuřičný sirup 2,2 %, Olivový olej 1,4 %, řepkový olej 2,0 %, Mořská sůl 0,5 %, koření 0,5%
Minimální doba spotřeby je 2 roky od data výroby. Vyrobeno 10/2024
Výživové údaje na 100 g: