Cibuláda

DELIKATESA

Cibulovou marmeládu jsem poprvé ochutnala v jednom malém vinařství v Bulharech na Moravě. K vínu a domácímu sýru to je naprostá delikatesa. 

Recepturu jsem několikrát upravovala a vylepšila k dokonalosti a už se bez cibulády neobejdu. Hodí se k sýrům, paštice, grilovanému burgeru. A začala jsem ji přidávat i do některých pokrmů při vaření. Zkuste a pochopíte.

Váha: 200 g
Ingredience
: BIO červená cibule z Polabí 68%, Frankovka z Moravy 6,8%, portské víno z Itálie 6,8%, třtinový cukr 3,4% , balsamikový ocet 5,1 %, česnek cca 0,6 %, kukuřičný sirup  2,2 %, Olivový olej 1,4 %, řepkový olej 2,0 %, Mořská sůl 0,5 %, koření 0,5%

Minimální doba spotřeby je 2 roky od data výroby. Vyrobeno 10/2024

Výživové údaje na 100 g:

  • Energetická hodnota: 620 kJ / 148 kcal

  • Tuky: 4,6 g

    • z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g

  • Sacharidy: 20,6 g

    • z toho cukry: 17,4 g

  • Bílkoviny: 1,0 g

  • Sůl: 0,87 g

130,00 Kč
650,00 Kč / 1000 g
Skladem