Poctivá domácí karamelová omáčka s intenzivní chutí a jemnou krémovou konzistencí. Cukr je pomalu zkaramelizovaný do zlatavé barvy, poté zjemněný máslem a smetanou. Výsledkem je hladký, voňavý karamel, který se skvěle hodí na palačinky, do kávy, na dezerty, zmrzlinu, cheesecake nebo jen tak na lžičku.
Můj TIP: Vyšlehejte 250 g másla pokojové teploty, přidejte 200 g karamelové omáčky stejné teploty a máte perfektní a pevný karamelový krém do dortů, zákusků, ale i vánočního cukroví.
Složení: cukr, glukózový sirup, smetana 33 %, máslo. Sterilováno.
Objem: 300 g
Skladování: v chladu. Po otevření spotřebovat do 5–7 dnů.
Minimální doba spotřeby uzavřené sklenice skladované v chladu je 6 měsíců od data výroby. Vyrobeno 12/25
Výživové údaje na 100 g :
-
Energetická hodnota: ~420 kcal
Tuky: ~11,5 g - z toho nasycené ~7,5 g
Sacharidy: ~79 g - z toho cukry ~78 g
Bílkoviny: ~0,7 g
Sůl: zanedbatelně (pouze stopové množství z másla)