Šťavnatá, dozrálá rajčata vypěstovaná bez chemických postřiků na mojí zahrádce a bazalka – to je základ mého suga. Jemně solené mořskou solí a kořeněné mým provensálským kořením.
Hustá konzistence a vyvážená chuť vás potěší v každém ročním období. Toto sugo má vyvážený poměr zeleniny, rajčat a koření, vhodné jako základ pro pizzu, těstoviny, lasagne i tortilly. Barva suga je každý rok jiná, záleží na odrůdě rajčat, někdy dávám víc oranžových a žlutých, pro jejich sladkost.
✅ rajčata bez chemie uzrálá na slunci
✅ bylinky z mojí zahrady
✅ Bez chemie
✅ Skvělý základ pro vaření
Váha: 170 g
Ingredience: rajčata, cibule, mrkev, řapíkatý celer, bazalka a koření, mořská sůl
Minimální doba spotřeby je 2 roky od data výroby. Vyrobeno 8/2025
Výživové údaje na 100 g: